متخصص کودکان در سقز می گوید؛
پزشکی دانش است و طبابت هنر / با علاقه پزشکی را انتخاب نکردم / پیام تبریک مسئولین را دریافت نکردم

متخصص کودکان با بیان اینکه پزشکی دانش است و طبابت هنر، چنین گفت: شاید یک فرد بتواند تمام کتابهای پزشکی را بخواند و حفظ کند اما مهم پیاده کردن دانش طبابت بر روی بیمار هنری است
به گزارش گولان سقز، چندین سال است که شهر بیش از 3000 ساله سقز با نام یکی از متخصصان کودکان شهرت یافته و اکثرا از روستاها و شهرستانهای همجواری همچون بوکان، مهاباد، تکاب، سردشت، بانه، دیواندره و ... راهی شهر ما برای مراجعه به این پزشک می شوند.
دکتر جلیل وثوقی بیش از سه دهه است که در سقز مشغول خدمات رسانی و طبابت به همشهریان خود می باشد و از هیچ تلاشی در این عرصه فروگذاری نکرده است.
وثوقی در گفتگو با خبرنگار ما گفت: با وجود اینکه در طبابت فردی موفق بوده ام اما علیرغم میل باطنی خود وارد حرفه پزشکی شده اما علاقه شخصی بیشتر به رشته کشاورزی بود.
این پزشک سقزی با عنوان اینکه در سالهای قبل و بعد از انقلاب تنها متخصص کودکان در استان کردستان بوده، باز گو می نماید: من در موقعیت های بسیار خوبی و در استانهای بزرگ می توانستم به راحتی کار طبابت را ادامه دهم اما زادگاه و وطن خود را بر همه ی آنها ترجیح دادم.
وی ضمن تشکر از پزشکان بومی و غیربومی که در شهرستان سقز و سایر مناطق محروم خدمت رسانی می کنند، خواستار تلاش آنها در راستای افزایش دانش خود و خدمت به مردم شد.
او با عنوان اینکه پزشکی دانش است و طبابت هنر، چنین گفت: شاید یک فرد بتواند تمام کتابهای پزشکی را بخواند و حفظ کند اما مهم پیاده کردن دانش طبابت بر روی بیمار هنری است که هرکس شاید توانایی آن را داشته باشد بعنوان مثال 150 دلیل برای بیمار تب وجود دارد که تشخیص علت تب، هنر کار پزشک است.
دکتر وثوقی در ادامه از تجمع ساختمان و متجمع پزشکان در مرکز شهر انتقاد کرد و افزود: سقز دارای بافتی قدیمی می باشد لذا مسئولان شهری از جمله شورا و شهرداری باید فکری بحال مشکل تردد مردم و بیماران که در یک بازده زمانی خاص اتفاق می افتد، انجام دهند.
وی با تاکید بر احداث ساختمان پزشکان در خارج از مرکز شهر و بازار گفت: در هر حال باید دسترسی بیمار به مطب پزشکان به آسانی صورت بگیرد.
او از وضعیت دستگاه های پزشکی چون سی تی اسکن و... ابراز گله مندی کرد که شهرستان ما متاسفانه از این لحاظ دارای محرومیت های زیادی می باشد و مردم همچنان مجبور مراجعه به مرکز استان، آذربایجان غربی و شرقی و... می شوند.
وثوقی با بیان اینکه تاکنون دو کتاب از تجربیات پزشکی خود را به چاپ رسانده گفت: در پایان کار طبابت جهت تألیف کتاب همچنان سعی خواهم کرد تا به جامعه خدمت کنم.
وی در پاسخ به سوال اینکه سال گذشته زمزمه هایی از رفتن شما از کار طبابت بود، می گوید: واقعیت میخواستم از شروع سال 95 خود را بازنشست کنم و عرصه را برای سایر همکارانم برجا بگذارم که با اعتراض مردم دلسوز و همچنین مسئولان مواجه شده که تصمیم گرفتم فعلا کارم را ادامه دهم.
از دکتر خواستم به خاطره ای تلخ یا شیرین بپردازد، او با لبخندی ملیح چنین جوابم داد: وقتی بیماری با رضایت و بهبودی ترخیص می شود برایمان لذت بخش ترین زمانی است که این اتفاق روی می دهد. ولی اتفاقی که نه برای من بلکه برای سایر همکارم نیز پیش آمده است؛ وقتی مریضی که تحت نظر بوده اما به دلایل خاص دچار فوت می شود یکی از تلخ ترین خاطره هایست که ماهها در ذهنم جا خشک می کند و به نوعی این غم و اندوه در روحیه ام تاثیر بیشتری خواهد داشت. پزشکان نمی توانند معجزه کنند ولی این نکته را کمتر کسی درک می کند و باید بگویم که فوت یک بیمار هیچگاه برایمان خوشایند نیست.
وی در پاسخ به انتظار شما از جامعه و مسئولین چیست؟ گفت: درست قضاوت کردن تنها انتظاریست که از مردم جامعه دارم، یک طرفه به قاضی نروند و همچنین مسئولین ما از تجربیات بازنشستگان در عرصه های مختلف مشاوره بگیرند و آنها را به دست فراموشی نسپارنند تا از اندوخته های آنها به نحو احسن در پیشبرد اهداف جامعه استفاده لازم شود.
آقای دکتر کدامیک از مسئولین به مناسبت روز پزشک برای شما پیام تبریک ارسال کردند؟ نگاهی به موبایلش انداخت و گفت مسئولین پیامی در این خصوص به بنده نداده اما مردم قدرشناس سقز و دیگر شهرستانها، فامیل و دوستان همیشه نسبت به بنده لطف داشته که با پیام های خود نقطه قوت بیشتری را در من زنده کرده اند تا همیشه خادم خوبی برای آنها باشم.
انتهای پیام/
برچسب ها :
دکتر جلیل وثوقیروز پزشکپزشک سقزیرشته پزشکیمتخصص کودکانطبابتمجتمع پزشکاندانش پزشکیدکتر کودکانبیمارنظرات کاربران :
دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
- بره میش وحشی به دامن مادر برگشت
- مشکل بازارچه سیف سقز مربوط به اقلیم کردستان عراق است
- سپاه هیچ نقشی در بستهشدن مرز سیف سقز ندارد/کسانی که بستن مرز را به سپاه ربط میدهند، بدخواه سپاه هستند
- پرداخت 83 میلیارد ریال وام اشتغال زایی به مددجویان کمیته امداد سقز/ 130 واحد مسکن مددجویی در مناطق محروم روستایی با همکاری قرارگاه خاتم الانبیاء احداث می شود
- جزئیات درگیری سپاه با یک گروهک مسلح در منطقه مرزی اشنویه
- بازارچه سیف مجددا بسته می شود/ محروم کردن شهرستان سقز از تجارت مرزی ادامه دارد
- رونق گردشگری محور توسعه روستاهای سقز
- مرگ پایان اختلاف پسر جوان با پدرش در سقز
- تقدیر و تشکر سرپرست فرمانداری سقز از حضور مردم شریف شهرستان در راهپیمایی روز جهانی قدس
- خروش روزه داران سقزی در حمایت از قدس به روایت تصویر
- روز قدس، نماد وحدت و انسجام مسلمانان است
- مراسم احیای شب قدر در سقز + عکس
- امام خمینی(ره) درس آزادگی را در علم و عمل به دنیا آموخت
- براندازی نظام و دین اسلام از اهداف شوم دشمنان است
- رعد و برق و باران و تگرگ دوباره در راه کردستان
- رونق گردشگری محور توسعه روستاهای سقز
- 81 درصد واجدین شرایط در سقز کارت هوشمند ملی دریافت کرده اند
- نامه علمای اهل سنت به رهبر انقلاب در پی خروج آمریکا از برجام
- مسمومیت ۲۲۲ کردستانی بر اثر مصرف قارچ های سمی از ابتدای امسال
- رفع عطش در ماه رمضان با سادهترین روشها/ مصرف میوه در وعده سحر را از یاد نبرید
ارمان عبدی [پنجشنبه 4 شهریور 1395 | 12:17] پاسخ
ضمنا تبریک روز پزشک به همه پزشکان ، واقعا باید دست دکتر وثوقی و امثال ایشان را بوسید این چنین دکترهایی را باید قدر دانست و هستند در همه نقاط کشور و دارند خدمت می کنند اما متاسفانه تعدادی قلیل از پزشکان از موقعیت خود سواستفاده کرده و ذهنیت منفی در ماها ایجاد کرده و طمع دنیوی دارند اما دکتر وثوقی و امثال ایشان هرگز دنبال اندوختن ثروت یا پست و مقام نبودند. و تشکر از خواهر عزیزم برای درج این مطالب در سایت قشنگشون