از یادگاران هشت سال دفاع مقدس شهرستان سقز:
از سرقت صندوق اخذ رأی توسط گروهک های ضد انقلاب تا ترور چهره های انقلابی شهرستان سقز

گروهک های ضد انقلاب وقتی با استقبال گرم مردم مواجه شدند، تصمیم گرفتند که به صندوق اخذ رأی مسجد حاج صفری شهرستان سقز حمله کنند. در نهایت گروهکهای ضد انقلاب با حمله به مردمی که پای صندوق اخذ رأی حاضر بودند، توانستند صندوق های رأی را بدزدند.
به گزارش گولان سقز، در قسمت قبل از سلسله خاطرات پیشمرگ مسلمان کرد بهاءالدین امینی، جانباز 40 درصد جنگ تحمیلی سقز، از پیوستن نیروهایی که بر علیه رژیم پهلوی فعالیت می کردند به سازمان پیشمرگان مسلمان کرد گفتیم. در این قسمت ادامه خاطرات پیشمرگ مسلمان کرد بهاءالدین امینی را از زبان این رزمنده سپاه اسلام منتشر می کنیم.
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، مردم شهرستان سقز نیز به تبعیت از سایر نقاط کشور اقدام به تأسیس کمیته انقلاب نمودند. تمام جوانان انقلابی که قبل از پیروزی انقلاب در برپایی تظاهرات ها دست داشتند، وارد کمیته انقلاب شدند و مسئولیت امنیت و آرامش شهر را بر عهده گرفتند.
یکی از نیروهای فعال در این زمینه مرحوم ملا سید احمد حسینی بود. ایشان یکی از چهره های شاخص شهرستان سقز در برپایی تظاهرات مردمی در دوران پهلوی بود و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز مسئولیت کمیته انقلاب اسلامی سقز و بعد از آن نیز مسئولیت تأسیس سازمان پیشمرگان مسلمان کرد را بر عهده گرفت.
مرحوم ملا سید احمد حسینی مسئول صندوق اخذ رأی در مسجد حاج صفری سقز بود ـ همه پرسی 12 فروردین ماه سال 58 ـ . گروهک های ضد انقلاب وقتی با استقبال گرم مردم مواجه شدند، تصمیم گرفتند که به صندوق اخذ رأی مسجد حاج صفری حمله کنند. در نهایت گروهکهای ضد انقلاب با حمله به مردمی که پای صندوق اخذ رأی حاضر بودند، توانستند صندوق های رأی را بدزدند.
گروهک ها با وحشی گری خاصی وارد مسجد حاج صفری شدند و با برخورد نامناسب با مردمی که می خواستند به انقلابشان رأی آری دهند برخورد کردند و زمانی هم که مرحوم حسینی قصد آرام کردن اوضاع را داشت، ایشان را دست بسته به همراه صندوق های اخذ رأی از مسجد بیرون بردند. گروهکی ها اجازه ندادند که صندوق ها جهت شمارش آرا به فرمانداری برسد. بعدها مرحوم ملا سید احمد حسینی به خاطر توهین و اذیت و آزار گروهک ها مجبور شد سقز را برای مدتی ترک کند.
در تمام طول این مدت من دانش آموز بودم و از نزدیک شاهد این قضایا بودم، تا اینکه در اردوی دانش آموزی تهران شرکت کردم. دراین اردو که 14 روز به طول انجامید با برخی از چهره های انقلابی کشور از نزدیک ملاقات داشتیم و با خیل عظیم شهدایی که جانشان را تقدیم انقلاب اسلامی نموده بودند آشنا شدیم و بعد از بازگشت از این اردو به صورت داوطلبانه وارد سازمان پیشمرگان مسلمان کرد شدم و همکاری خودم را با این سازمان آغاز کردم.
بعد از ورودم به سپاه در روابط عمومی این سازمان مشغول به کار شدم و مسئولیت آذین بندی شهر در مناسبت های مختلف بر عهده من و سایر دوستانم بود. در تمام طول این مدت چیزی به عنوان پرونده در سپاه نداشتم و حقوقی دریافت نمی کردم. البته بودند افرادی هم چون شهید مصطفی طیاره که علی رغم اینکه سال ها در سپاه کردستان خدمت می کردند، ولی هیچ پرونده ای به عنوان پاسدار در سپاه استان نداشتند. آن روزها همه کارها برای خدا بود و کسی دنبال مادیات نبود و همه ذهن ها معطوف چهره نورانی پیر جماران بود.
شهید مصطفی طیاره از جمله سرابازانی بود که با صدور فرمان امام خمینی(ره) مبنی بر ترک پادگان ها توسط سربازان، پادگان لشکر 28 را ترک کرد و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دوباره به پادگان بازگشت و از جمله افراد شاخصی بود که در دفاع از پادگان لشکر 28 مانع از سقوط پادگان و تسلط نیروهای ضد انقلاب بر این مرکز شد. این فرمانده عزیز دفاع مقدس، بعدها وارد سپاه سقز شد و فرماندهی سپاه سقز را عهده دار شد.
یک روز من در سپاه سقز به همراه شهید مصطفی طیاره در اتاق نشسته بودیم. شهید طیاره با مادرشان تلفنی صحبت می کردند. آن روزها کوپن ارزاق عمومی در شهرها توسط بازرگانی و در روستاها توسط جهاد سازندگی توزیع می شد. شهید طیاره به مادرش می گفت: مادر جان! شناسنامه من و غلامعلی ـ برادر شهید مصطفی طیاره و مسئول عملیات سپاه سقز ـ در اصفهان نزد شماست، مبادا یک وقت توسط شناسنامه من و برادرم غلامعلی، کوپن دریافت کنید. من و غلامعلی در سپاه سقز از بیت المال استفاده می کنیم؛ پس اگر شما برای ما کوپن دریافت کنید مدیون هستید. ایشان هر وقت با مادرشان صحبت می کردند از مادرشان تقاضا می کردند که برای شهادت فرزندانش دعا کند. ما در کنار این عزیزان و بر سر سفره این شهدای مخلص بزرگ شده ایم و تا همیشه تاریخ خود را مدیون اخلاص این شهدا می دانیم.
شهرستان سقز به عنوان یک نقطه استراتژیک که کردستان را به شمال غرب کشور پیوند می داد از اهمیت خاصی برخوردار بود. نیروهای ضد انقلاب برای اینکه کنترل این شهر را در دست بگیرند اقدام به ترور شخصیت های انقلابی در این شهر نمودند. در طول هفته حداقل یک و یا دو مورد ترور موفق و ناموفق در سطح شهرستان سقز به وقوع می پیوست. ضد انقلاب برای اینکه مانع ورود نیروهای انقلابی به شهر سقز شود، دست به ترور نیروهای انقلابی می زد. در بسیاری موارد انسان های بی گناه هدف این ترور های کور قرار می گرفتند و در اوج بی گناهی به شهادت می رسیدند.
عزیزانی هم چون شهید حسین بید هندی و شهید ترکمن از جمله شهدای مظلومی بودند که از سایر شهرها به شهرستان سقز آمده بودند. شهید بید هندی مسئول هنرستان شهرستان سقز بود و فقط به جرم فارس بودن توسط گروهک های ضد انقلاب به شهادت رسید.
نیروهای سپاه و سازمان پیشمرگان مسلمان کرد به هیچ وجه امنیت نداشتند و در طول هفته فقط ساعات مخصوصی را می توانستند به خانه هایشان تردد کنند. نیروهای ضدانقلاب در لباس مردم عادی در شهر ظاهر می شدند و در فرصت مناسب سعی در حذف فیزیکی نیروهای انقلابی داشتند.
در این میان خانواده های پیشمرگان مسلمان کرد نیز امنیت نداشتند و اکثر مواقع، گروهک ها وقتی نمی توانستند با خود پیشمرگان روبرو شوند به خانواده، اقوام و آشنایان آن ها ضربه می زدند. هدف گروهک های ضد انقلاب راه اندازی موج ترس در سطح شهر بود که بتوانند به اقدامات ضد انسانی خود ادامه دهند.
جنایت هایی که آن روزها دموکرات و کومله در شهرستان سقز و سایر نقاط کردستان انجام می داد به مراتب شدیدتر و شنیع تر از جنایاتی است که امروز داعش در سوریه و عراق انجام می دهد. امروز به واسطه حضور و فعالیت فضای مجازی انعکاس جنایات داعش به راحتی امکان پذیر است، ولی آن روزها این امکانات وجود نداشت تا مردم از جنایات گروهک های ضد انقلاب آگاه شوند.
منبع: پیشمرگ روح الله
انتهای پیام/
برچسب ها :
سرقت صندوق اخذ رأیگروهک های ضد انقلابترور چهره های انقلابیشهرستان سقزبهاءالدین امینیجانباز 40درصدشهیدان طیارهشهید بید هندینظرات کاربران :
دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
- بره میش وحشی به دامن مادر برگشت
- مشکل بازارچه سیف سقز مربوط به اقلیم کردستان عراق است
- سپاه هیچ نقشی در بستهشدن مرز سیف سقز ندارد/کسانی که بستن مرز را به سپاه ربط میدهند، بدخواه سپاه هستند
- پرداخت 83 میلیارد ریال وام اشتغال زایی به مددجویان کمیته امداد سقز/ 130 واحد مسکن مددجویی در مناطق محروم روستایی با همکاری قرارگاه خاتم الانبیاء احداث می شود
- جزئیات درگیری سپاه با یک گروهک مسلح در منطقه مرزی اشنویه
- بازارچه سیف مجددا بسته می شود/ محروم کردن شهرستان سقز از تجارت مرزی ادامه دارد
- رونق گردشگری محور توسعه روستاهای سقز
- مرگ پایان اختلاف پسر جوان با پدرش در سقز
- تقدیر و تشکر سرپرست فرمانداری سقز از حضور مردم شریف شهرستان در راهپیمایی روز جهانی قدس
- خروش روزه داران سقزی در حمایت از قدس به روایت تصویر
- روز قدس، نماد وحدت و انسجام مسلمانان است
- مراسم احیای شب قدر در سقز + عکس
- امام خمینی(ره) درس آزادگی را در علم و عمل به دنیا آموخت
- براندازی نظام و دین اسلام از اهداف شوم دشمنان است
- رعد و برق و باران و تگرگ دوباره در راه کردستان
- رونق گردشگری محور توسعه روستاهای سقز
- 81 درصد واجدین شرایط در سقز کارت هوشمند ملی دریافت کرده اند
- نامه علمای اهل سنت به رهبر انقلاب در پی خروج آمریکا از برجام
- مسمومیت ۲۲۲ کردستانی بر اثر مصرف قارچ های سمی از ابتدای امسال
- رفع عطش در ماه رمضان با سادهترین روشها/ مصرف میوه در وعده سحر را از یاد نبرید
علی هنرمند [شنبه 1 اسفند 1394 | 20:10] پاسخ
درود بر پیشمرگ مسلمان کرد برادر بزرگوارمان جناب آقای بهاالدین امینی، جعبه سیاه سقز در زمان جنگ