سرخط خبرها :
پنجشنبه 25 آبان 1396 / 10:29|کد خبر : 2270|گروه : اجتماعی

زلزله کرمانشاه، چالش ها و راهکارها

زلزله کرمانشاه، چالش ها و راهکارها

در زلزله اخیر کرمانشاه، ده ها هزار نفر بي خانمان شده اند و چندين هزار از هموطنان كشته و مجروح شده اند، بازماندگان نیز با مشکلات عمیق و گسترده ای مواجه شده اند و ماتم و حزن سنگینی بر فضای روانی جامعه سایه افکنده است.

به گزارش گولان سقز،بررسی های میدانی نشان می دهد ضعف زیرساخت ها، نحوه ساخت و معماری نامناسب خانه ها و اماکن موجود خصوصا مسکن مهر، فاجعه اي دلخراش را بوجود آورده، که خسارات مالی و جانی زیادی بدنبال داشته و عمیقا موجبات تاسف و تالم عمومی بوجود آورده است.

مدیریت بحران و وضعیت پسازلزله در کوتاه مدت و میان مدت، مساله مهمی برای کاهش این فاجعه و مشکلات می باشد و در صورت ناکارآمدی و ناهماهنگی مدیریت بحران، می تواند ابعاد مشکلات موجود را عمیق تر نماید و مشکلاتی نظیر: سرما، گرسنگي، تشنگي و مشکلات روانی زلزله زدگان، فاجعه اي بسیار بزرگتر رقم بزند.
اگرچه با همت والای مردم و نهادهای مرتبط، اقلام خوراکی و پوشاک زیادی برای شهرستان سرپل ذهاب فرستاده شده، اما متاسفانه مشکلات و ناهماهنگی ها در نحوه توزیع این کمک ها کاملا به چشم می خورد و باید فکری برای آن بشود.

مردم از ديدن اين حجم وسيع از ویرانی، درد و بدشانسی حادثه ديدگان بهت زده شده اند و با چشماني اشكبار و بغضي در گلو خواستار رسیدگی فوری و جامع مشکلاتشان هستند.
مشکلات موجود در ۳ سطح باید بررسی و حل شود:
در حال حاضر نیازها، بیشتر حول تامین مایحتاج اولیه نظیر: چادر ضدآب، پتو، وسایل گرمایشی، آب، لباس گرم و مواد غذایی، بهداشتی و درمانی، و وسایل آشپزخانه است، 
مرحله دوم اسکان موقت در کانکس، اماکن عمومی، آواربرداری گسترده و بازسازی برخی منازل کمتر آسیب دیده، تامین نیازهای مالی و معیشتی و توجه به مشکلات روانی و آموزشی زلزله زدگان است. 
مرحله بعدی برنامه جامع همراه با سرعت عمل برای نوسازی و بازسازی منازل شهروندان با تجمیع توانمندی ها و هم افزایی ظرفیت های دولتی و مردمی است.

تشکیل کمیته های هماهنگی و نظارت بر روند بازسازی، اختصاص اعتبارات ویژه، تهیه طرح عملیاتی بازسازی، تامین منابع مالی و معیشتی برای خانواده ها، استفاده از توان بخش خصوصی و شرکت های بزرگ عمرانی برای بازسازی، حمایت از کودکان و زنان آسیب دیده و...از موارد مهمی است که باید مدنظر قرار بگیرد.

فردین مصطفایی

انتهای پیام/

گولان، هه وال، شاره که م سه قز، سقز، کوردستان، سایت خبری، شهرستان سقز



برچسب ها :


نظرات کاربران :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *
 

کد امنیتی
 
   
آخرین اخبار
پربازدیدترین های یک ماه اخیر

ADS In Website

ADS In Website

ADS In Website

ADS In Website

ADS In Website

ADS In Website

ADS In Website

تلگرام، گولان سقز، شبکه های اجتماعی، همراه باگولان

بیمارستان، نوبت اینترنتی، بیمارستان امام خمینی، کلینک تخصصی، درمانگاه چشم، متخصص داخلی، زنان و زایمان، گوش، حلق و بینی، رزرو نوبت اینترنتی، متخصص کلیه و مجاری، ارتوپدی، قلب، بیمارستان امام خمینی سقز، بیمارستان بعثت، بیمارستان توحید، بیمارستان قدس،بیمارستان فجر مریوان، بیمارستان امام حسین بیجار، بیمارستان شهید بهشتی قروه، بیمارستان بوعلی مریوان، بیمارستان صلاح الدین ایوبی بانه، بیمارستان سقز، بیمارستان سنندج، بیمارستان مریوان، بیمارستان بیجار، بیمارستان قروه، بیمارستان بانه

ADS In Website

ADS In Website

ADS In Website

کسب و کار، تجارت، آگهی، خوش فروش، رایگان، تبلیغات، ایران، کامپیوتر، پوشاک، مواد غذایی، آموزش، بهزاد مرادی سقز

شبکه، فضای مجازی، کانال اطلاع رسانی، شبکه ایرانی، رسانه، موبایل، گوشی

فراخوان، خبرنگاری، سقز، اطلاع رسانی، سایت گولان، گولان سقز، پوستر

گولان سقز، پخش زنده، شبکه های استانی، شبکه ملی، شبکه های صدا وسیما، شبکه سه، کردستان