سرخط خبرها :
پنجشنبه 30 دی 1395 / 10:30|کد خبر : 1401|گروه : سیاسی

تاکید روان‌شناس به والدین:

برای کودک خود مظلوم‌نمایی نکنید

برای کودک خود مظلوم‌نمایی نکنید

یک روان‌شناس گفت: مظلوم‌نمایی والدین برای کودک، احساس گناه و ناامنی ایجاد می‌کند.

به گزارش گولان سقز، محمد منصوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: اولین اشتباه والدین این است که به جای دوست داشتن فرزند خود از او بت ساخته‌اند و با خود این‌طور می‌اندیشند که می‌توانند همه عقده‌های فروخورده خود را در مورد فرزندشان پیاده کنند. در حالی که این موجود کوچک درست به اندازه والدین حق دارد که راحت و آزاد زندگی کند و از امنیت روانی در محیط خانه لذت ببرد.

این روان‌شناس ادامه داد: گاهی والدین هنگام بازی با بچه‌ها خود را به گریه می‌زنند و یا وانمود می‌کنند که خسته و غمگین شده‌اند. والدین این حالت را نوعی بازی قلمداد می‌کنند و نمی‌دانند که فرزندان‌شان تا چه حد دچار عذاب وجدان می‌شود و حتی ممکن است در طول سال‌های جوانی، فریب گریه‌ها و اندوه افرادی را بخورد که برای سلامتی روح و روانش نقشه کشیده‌اند.
وی تصریح کرد: بسیاری موارد ما بدون منظور، به شوخی و یا از روی خساست به کودک‌مان می‌گوییم که پول ندارم تا اسباب‌بازی دلخواهت را بخرم و یا این‌که اگر پول داشتم غذای بهتری برایت درست می‌کردم، در واقع ما با ابراز این جملات بدون شک درون کودکان‌مان حفره‌ای ایجاد می‌کنیم که شاید هیچ‌گاه پر نشود و کودک‌مان همیشه با خود این‌طور بیندیشد که پدر و مادرم در رنج و عذاب زندگی می‌کنند و هیچ‌وقت از ته دل خوشحال نیستند.
منصوری تاکید کرد: البته این به معنی آن نیست که کودکان‌مان را لوس بار بیاوریم و هر چیزی را که طلب می‌کنند تهیه کنیم. بلکه بهتر است هیچ‌گاه دروغگو نباشیم و اگر واقعا پول نداریم برایش توضیح دهیم که این ماه این‌طور شده، پول‌مان را برای مسئله دیگری لازم داشتیم و بدون شک روزهای بهتر از راه می‌رسد، چراکه همه ما در حال تلاش برای دست‌یابی به زندگی بهتر هستیم و زندگی همه انسان‌ها بالا و پایین دارد؛ در واقع با این توضیحات بدون این‌که مظلوم‌نمایی کرده باشیم، فرزندمان را آگاه و فهیم بار آورده‌ایم.
این روان‌شناس خاطرنشان کرد: هرگز نباید از کودک خود انتظار بی‌اندازه داشته باشیم. انتظار والدین از فرزند باید در حد توان او باشد، چراکه انتظار بیش از حد از فرزندان باعث لطمه‌هایی گاه جبران‌ناپذیر به کودک می‌شود. از این‌رو باید همیشه توجه داشته باشیم که توان فرزندمان چقدر است و ممکن است بدون توضیحات و تنها با تکیه بر ظاهر، ما را در بوته سنجش قرار دهد. همچنین فرزندی که با احساس گناه بزرگ می‌شود هرگز روی آرامش واقعی را نمی‌بیند و مدام دلواپس اطرافیانش خواهد بود.


انتهای پیام/



برچسب ها :

والدینکودکروانشناسمظلوم نمایی

نظرات کاربران :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *
 

کد امنیتی
 
   
آخرین اخبار
پربازدیدترین های یک ماه اخیر

ADS In Website

ADS In Website

ADS In Website

ADS In Website

ADS In Website

ADS In Website

ADS In Website

تلگرام، گولان سقز، شبکه های اجتماعی، همراه باگولان

بیمارستان، نوبت اینترنتی، بیمارستان امام خمینی، کلینک تخصصی، درمانگاه چشم، متخصص داخلی، زنان و زایمان، گوش، حلق و بینی، رزرو نوبت اینترنتی، متخصص کلیه و مجاری، ارتوپدی، قلب، بیمارستان امام خمینی سقز، بیمارستان بعثت، بیمارستان توحید، بیمارستان قدس،بیمارستان فجر مریوان، بیمارستان امام حسین بیجار، بیمارستان شهید بهشتی قروه، بیمارستان بوعلی مریوان، بیمارستان صلاح الدین ایوبی بانه، بیمارستان سقز، بیمارستان سنندج، بیمارستان مریوان، بیمارستان بیجار، بیمارستان قروه، بیمارستان بانه

ADS In Website

ADS In Website

ADS In Website

کسب و کار، تجارت، آگهی، خوش فروش، رایگان، تبلیغات، ایران، کامپیوتر، پوشاک، مواد غذایی، آموزش، بهزاد مرادی سقز

شبکه، فضای مجازی، کانال اطلاع رسانی، شبکه ایرانی، رسانه، موبایل، گوشی

فراخوان، خبرنگاری، سقز، اطلاع رسانی، سایت گولان، گولان سقز، پوستر

گولان سقز، پخش زنده، شبکه های استانی، شبکه ملی، شبکه های صدا وسیما، شبکه سه، کردستان