گزارش اختصاصی/
از کوچه پس کوچه های غربت تا آشیانه خالی بانوی سالمند در سقز + عکس

داستان زندگی غم انگیز شادروان رقیه رستگار (سالمند سرای مهر سقز) تلنگری به افرادی است که دوران کودکی خود را فراموش کرده اند که چطور در دامن پدر و مادر خویش بزرگ شده اند. مادری که 9 ماه درد و رنج بارداری را تحمل کرده تا جگر گوشه اش را بدنیا آورد.
به گزارش خبرنگار گولان سقز، هفته گذشته بانوی سالمند رقیه رستگار فرزند حاج میر از حسین رستگار معروف به (مسگر) در سن 93 سالگی در سرای سالمندان سقز دیده از جهان فرو بست و داغ بزرگی بر جا گذاشت.
شادروان رقیه رستگار دارای خانواده ای اصیل و نامدار در همدان بود و برادر های وی در بازار اصلی از سرشناس های کسبه به شمار می امدند اما متاسفانه در بسیاری از خانواده مهر و محبت رخت بر بسته تا جاییکه پاره تن و همخون خویش را به دست فراموشی می سپارند و بدون اینکه به عواقب و فشارهای روحی، روانی و احساسات ان توجه داشته باشند.
شادروان رستگار در سال 1363 از بهزیستی استان همدان به بهزیستی کردستان انتقال داده شد و از همان سال در سرای سالمندان سنندج نگهداری شد افرادی که در ان سالها به سرای سالمندان می رفتند به یاد دارند که شادروان دارای حافظه بسیاری قوی بوده و اکثر اشعار باباطاهر را از حفظ بوده و آنرا برای ملاقات کننده گان با صدای دلنشین خود می خواند تا غم دوری از خانواده خود را با این اشعار بدست فراموشی بسپارد.
در سال 1390 شادروان رستگار به بهزیستی سقز انتقال داده شد وتا پایان عمر در سرای سالمندان در سن 93 سالگی به دیدار باقی شتافت و در آرامستان آیچی قطعه سالمندان به خاک سپرده شد.
داستان زندگی غم انگیز شادروان رقیه رستگار تلنگری به افرادی است که دوران کودکی خود را فراموش کرده اند که چطور در دامن پدر و مادر خویش بزرگ شده اند. مادری که 9 ماه درد و رنج بارداری را تحمل کرده تا جگر گوشه اش را بدنیا آورد.
مادری که شبها با لالایی خواندن خود بخواب نمی رفت تا بچه خود را به خواباند. با خون دل خوردن و از خودگذشتگی تا باغث پیشرفت و ترقی فرزندش باشد؛ فرزندی که بجای جبران در نهایت او را تحویل سرای سالمندان خواهد داد و بطور کامل قطعه رابطه می کند.
بیاییم برای اینکه خود دچار چنین مشکلاتی نباشیم به سرمایه های که تمام طول عمر و جوانی خود را به پای ما گذاشتند تا ما زندگی شرافتمندانه ای داشته باشیم. سالمندان این تجربه های گرانمایه بیشتر از هر چیزی نیازمند به محبت انسانها هستند و آنها را به دست فراموشی نسپاریم چرا که هیچ کس ماندنی نیست و روزی از دنیا خواهد رفت پس برای توشه آخرت خویش به رضایت والدین نیاز داریم.
عکسهایی از مراسم خاکسپاری بانو رقیه رستگار
***
***
***
انتهای پیام/
برچسب ها :
سالمند غریبسرای سالمندانمرگ بانوی سالمندسالمند غیربومیمادرداستان غم انگیززندگی سالمندانسرای سالمندان مهر سقزنظرات کاربران :
دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
- بره میش وحشی به دامن مادر برگشت
- مشکل بازارچه سیف سقز مربوط به اقلیم کردستان عراق است
- سپاه هیچ نقشی در بستهشدن مرز سیف سقز ندارد/کسانی که بستن مرز را به سپاه ربط میدهند، بدخواه سپاه هستند
- پرداخت 83 میلیارد ریال وام اشتغال زایی به مددجویان کمیته امداد سقز/ 130 واحد مسکن مددجویی در مناطق محروم روستایی با همکاری قرارگاه خاتم الانبیاء احداث می شود
- جزئیات درگیری سپاه با یک گروهک مسلح در منطقه مرزی اشنویه
- بازارچه سیف مجددا بسته می شود/ محروم کردن شهرستان سقز از تجارت مرزی ادامه دارد
- رونق گردشگری محور توسعه روستاهای سقز
- مرگ پایان اختلاف پسر جوان با پدرش در سقز
- تقدیر و تشکر سرپرست فرمانداری سقز از حضور مردم شریف شهرستان در راهپیمایی روز جهانی قدس
- خروش روزه داران سقزی در حمایت از قدس به روایت تصویر
- روز قدس، نماد وحدت و انسجام مسلمانان است
- مراسم احیای شب قدر در سقز + عکس
- امام خمینی(ره) درس آزادگی را در علم و عمل به دنیا آموخت
- براندازی نظام و دین اسلام از اهداف شوم دشمنان است
- رعد و برق و باران و تگرگ دوباره در راه کردستان
- رونق گردشگری محور توسعه روستاهای سقز
- 81 درصد واجدین شرایط در سقز کارت هوشمند ملی دریافت کرده اند
- نامه علمای اهل سنت به رهبر انقلاب در پی خروج آمریکا از برجام
- مسمومیت ۲۲۲ کردستانی بر اثر مصرف قارچ های سمی از ابتدای امسال
- رفع عطش در ماه رمضان با سادهترین روشها/ مصرف میوه در وعده سحر را از یاد نبرید
امامی [یکشنبه 5 دی 1395 | 23:30] پاسخ
چقدر در تنهایی زیست و چه اندازه در سکوت پرواز کرد
روحش شاد!!" خیلی متأثر شدم