گزارش اختصاصی/
هیات وزیران تصویب کرد اما این روستا دهستان نشد/ باغلوجه فقط تابعیت سقز را یدک می کشد
مردمان باغلوجه و دیگر روستاهای دهستان ترجان به لحاظ فروش محصولات کشاورزی، دامداری و دامپروری و تهیه مایحتاج روزانه به شهرستان بوکان، و فقط برای کارها و امور اداری به سقز مراجعه می کنند و فقط نامی از تابعیت روستایی شهرستان سقز را یدک می کشد.
به گزارش خبرنگار گولان سقز، هیات وزیران در 1366 بنا به پیشنهاد وزارت کشور به استناد ماده 13 قانون و ضوابط تقسیمات کشوری مصوب 1362 مجلس شورای اسلامی در اجرای ماده 3 قانون و تبصره های ذیل آن و ماده 31 آیین اجرایی قانون مذکور تصویب نمودند: در شهرستان سقز تابع استان کردستان 10 دهستان شامل روستاها، مزارع و مکانها در محدوده جغرافیایی معین مطابق با کروکی و نقشه ها ضمیمه که ممهور به مهر دفتر هیات است در این مصوبه مجلس دهستان ترجان به مرکزیت روستاى باغلوجه مشتمل بر 24 روستا، مزرعه و مکان می باشد اما متاسفانه این مصوبه مجلس با مرکزیت باغلوجه اجرا نشد و مرکزیت دهستان ترجان به روستاى قهراباد سفلی تغییر کرد.
روستاى باغلوجه بین محور سقز _بوکان با تعداد 100 خانوار ثابت و در فصل بهار و تابستان بدلیل برداشت محصول به 120 خانوار هم می رسد. به لحاظ جاده ای وضعیت مناسبی داشته و تا داخل روستا به تازگی آسفالت شده است.
فضای آموزشی به گونهای است که فقط دوره اول آموزشی در آن تدریس می شود و متاسفانه برای دیگر دوره ها به لحاظ نزدیکی و موقعیت جادهای به شهرستان بوکان مراجعه کرده و در آنجا مشغول به ادامه تحصیل هستند.
با کمک دولت به لحاظ بهداشتی دارای شبکه بهداشت مناسب، دارای امتیاز گاز شهری، برق، تلفن ثابت، 31 دستگاه مودم وای فا، همچنین تقاضای 30 دستگاه مودم وای فا از شرکت مخابرات کرده اند.
مردمان باغلوجه به کار کشاورزی، دامداری و دامپروری مشغول می باشند. گلەمندی روستاییان نسبت به مسئولین شهرستانی این بود حالا که مرکزیت دهستان ترجان از آنها سلب شده است حداقل به وضعیت آب آشامیدنی آنها رسیدگی کنند تا از آب چاه های خانگی استفاده نکنند، همچنین تقاضای یک دکل آنتن دهی شبکه موبایل را داشتند تا همه مردم باغلوجه از نعمت شبکه های اطلاع رسانی، آموزشی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، ورزشی مجازی و... استفاده کنند.
واقعیت امر این است که مردمان باغلوجه و دیگر روستاهای دهستان ترجان به لحاظ فروش محصولات کشاورزی، دامداری و دامپروری و تهیه مایحتاج روزانه به شهرستان بوکان، و فقط برای کارها و امور اداری به سقز مراجعه می نمایند و هیچگونه رضایتی از این بابت نداشتند چرا که، اگر محور های روستایی دهستان ترجان دارای یک خط عبور و مرور وسایل نقلیه مناسب و آسفالت شده باشد دیگر نیازی نیست تا درآمدها و هزینەکردهای خود را در شهری دیگر مصرف کنند و فقط نامی از تابعیت روستایی شهرستان سقز را تنها، یدک بکشند.
انتهای پیام/
برچسب ها :
باغلوجهروستادهستانبوکانسقزدهستان ترجاندهستان قهرآباد سفلیکشاورزیدامپروریامورات اداریامکانات آموزشینظرات کاربران :
دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
- بره میش وحشی به دامن مادر برگشت
- مشکل بازارچه سیف سقز مربوط به اقلیم کردستان عراق است
- سپاه هیچ نقشی در بستهشدن مرز سیف سقز ندارد/کسانی که بستن مرز را به سپاه ربط میدهند، بدخواه سپاه هستند
- پرداخت 83 میلیارد ریال وام اشتغال زایی به مددجویان کمیته امداد سقز/ 130 واحد مسکن مددجویی در مناطق محروم روستایی با همکاری قرارگاه خاتم الانبیاء احداث می شود
- جزئیات درگیری سپاه با یک گروهک مسلح در منطقه مرزی اشنویه
- بازارچه سیف مجددا بسته می شود/ محروم کردن شهرستان سقز از تجارت مرزی ادامه دارد
- رونق گردشگری محور توسعه روستاهای سقز
- مرگ پایان اختلاف پسر جوان با پدرش در سقز
- تقدیر و تشکر سرپرست فرمانداری سقز از حضور مردم شریف شهرستان در راهپیمایی روز جهانی قدس
- خروش روزه داران سقزی در حمایت از قدس به روایت تصویر
- روز قدس، نماد وحدت و انسجام مسلمانان است
- مراسم احیای شب قدر در سقز + عکس
- امام خمینی(ره) درس آزادگی را در علم و عمل به دنیا آموخت
- براندازی نظام و دین اسلام از اهداف شوم دشمنان است
- رعد و برق و باران و تگرگ دوباره در راه کردستان
- رونق گردشگری محور توسعه روستاهای سقز
- 81 درصد واجدین شرایط در سقز کارت هوشمند ملی دریافت کرده اند
- نامه علمای اهل سنت به رهبر انقلاب در پی خروج آمریکا از برجام
- مسمومیت ۲۲۲ کردستانی بر اثر مصرف قارچ های سمی از ابتدای امسال
- رفع عطش در ماه رمضان با سادهترین روشها/ مصرف میوه در وعده سحر را از یاد نبرید