گزارش اختصاصی/
شگردی بنام تیغ زدن احساسات مردم/ 95 درصد متکدیان سقز غیر بومی هستند + عکس

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) سقز با بیان اینکه قطع به یقین میتوان گفت هیچ کدام از متکدیان فقیر نیستند، گفت: 95 درصد گدایان در این شهرستان غیر بومی هستند.
به گزارش خبرنگار گولان سقز، تکدی گری یا گدایی یکی از معضلات و آسیب های اجتماعی در جوامع در حال توسعه و توسعه یافته می باشد که امروزه شکل های متفاوت این پدیده را می توانیم در گوشه و کنار خیابان ها و جاده ها ببینیم.
چه بسا چندین بار برای خود ما پیش آمده که با افرادی به ظاهر ژنده پوش و ندار برخورد داشتیم و با شگرد و کلماتی خاص احساسات را تیغ می زنند و در عرض چند ساعت دهها هزار تومان به جیب می زنند.
متاسفانه این پدیده امروز به چشم خیلی ها بعنوان یک شغل پر درآمد درآمده است و یکی از دلایل افزایش تکدی گری همین موضوع می باشد. این روش کسب درآمد بسیاری از مرزهای اجتماعی را شکسته است تا دیروز افراد مسن گدایی می کردند ولی امروز جوانان 20 تا 30 ساله به بهانه های مختلف بدون هیچ خجالتی دست به این اقدام می زنند.
از نظر آسیب شناسان اجتماعی، معاف بودن از مسئولیت اجتماعی، عدم سرزنش توسط دیگران به دلیل نیازمندی، انتظار برآوردن نیازهایشان توسط دیگران و عدم مشارکت در تولید اجتماعی و بهرهگیری از دسترنج دیگران چهار ویژیگی اصلی تکدی گری می باشد.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) سقز در گفتگو با خبرنگار ما ضمن تاکید بر اینکه شهروندان ما نباید به صورت مستقیم به متکدیان حاضر در ورودی شهرستان یعنی سقز_سنندج، سقز_بوکان و سقز_ بانه و همچنین افراد جوان در ورودی داروخانه های شهر کمک شود، افزود: 95 درصد گدایان در این شهرستان غیر بومی هستند و به قاطعیت می توان گفت از شهرهای همجوار راهی سقز شده اند.
فاروق محمودی ادامه داد: کمیته امداد شهرستان با افراد متکدی تحت پوشش ابتدا دوبار تذکر داده که در صورت تکرار شماره حسابشان مسدود می گردد و در نهایت اگر جواب نداد مجبوراً پرونده های آنان را مختومه اعلام می شود.
محمودی با بیان اینکه قطع به یقین میتوان گفت هیچ کدام از متکدیان فقیر نیستند، خواستار برخورد جدی ادارات، فرمانداری، شهرداری و نیرو انتظامی با این پدیده شوم و جمع آوری متکدیان غیر بومی شد.
وی اضافه کرد: مردم ما باید در برابر درخواست مظلومانه متکدیان بر احساسات خود تسلط داشته باشند، این موضوع باعث میشود این افراد سودجو نیز امیدی به گداپروری جامعه نداشته باشند.
مدیران و دست اندرکاران شهرستان سقز و سایر شهرهای همجوار باید برای برخورد با پدیده نابهنجار تکدیگری ضمن ارائه تصویری واقعی از وضعیت تکدیگری و متکدیان در شهرهای خود و پرداخت جدی به چگونگی و چرایی این پدیده، با الگو قرار دادن تجربیات، برنامهها و سیاستهای راهبردی کلان شهری مثل تبریز، در ابعاد اقتصادی و فرهنگی هم برنامههای مشخصی را برای ریشهکنی این معضل اجتماعی داشته باشند.
با این ویژگیها، پتانسلها و نوع مدیریت و همفکری چند وجهی که از شهر اولینها وجود دارد به طور یقین مشخص میشود، معضلی به نام گدایی و تکدیگری را میتوان از چهره دیگر کلان شهرها نیز زدود.
انتهای پیام/
برچسب ها :
تکدی گریگداییمتکدیانفقرامتکدیان غیربومیورودی شهرآسیب اجتماعیمسدود کردن حسابنظرات کاربران :
ج.ا [چهارشنبه 26 آبان 1395 | 01:33] پاسخ
به جای این حرف های چرتو پرت وخرده گرفتن به این بدبخت ها به مسولین خرده بگیرید چرا هیشکی بر زد این مسولین قلم بر نمیداره و بدبختی های جامعه رو به رخشون نمی کشه بی کاری عزیز جان بی کاری !!!!این مسولین بیت المال رو میکشن بالا ولی بازم هیچ غلطی نمیکنند ای عمر خطاب کجایی که این یه مشت دزد بی سروپا خون مردم بی چاره رو میمکند (البته منهای کسانی که واقعا خدمت می کنند)گلان اگر شرف داشته باشی و بی طرف باشی اینو چاپ میکنی!!!
دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
- بره میش وحشی به دامن مادر برگشت
- مشکل بازارچه سیف سقز مربوط به اقلیم کردستان عراق است
- سپاه هیچ نقشی در بستهشدن مرز سیف سقز ندارد/کسانی که بستن مرز را به سپاه ربط میدهند، بدخواه سپاه هستند
- پرداخت 83 میلیارد ریال وام اشتغال زایی به مددجویان کمیته امداد سقز/ 130 واحد مسکن مددجویی در مناطق محروم روستایی با همکاری قرارگاه خاتم الانبیاء احداث می شود
- جزئیات درگیری سپاه با یک گروهک مسلح در منطقه مرزی اشنویه
- بازارچه سیف مجددا بسته می شود/ محروم کردن شهرستان سقز از تجارت مرزی ادامه دارد
- رونق گردشگری محور توسعه روستاهای سقز
- مرگ پایان اختلاف پسر جوان با پدرش در سقز
- تقدیر و تشکر سرپرست فرمانداری سقز از حضور مردم شریف شهرستان در راهپیمایی روز جهانی قدس
- خروش روزه داران سقزی در حمایت از قدس به روایت تصویر
- روز قدس، نماد وحدت و انسجام مسلمانان است
- مراسم احیای شب قدر در سقز + عکس
- امام خمینی(ره) درس آزادگی را در علم و عمل به دنیا آموخت
- براندازی نظام و دین اسلام از اهداف شوم دشمنان است
- رعد و برق و باران و تگرگ دوباره در راه کردستان
- رونق گردشگری محور توسعه روستاهای سقز
- 81 درصد واجدین شرایط در سقز کارت هوشمند ملی دریافت کرده اند
- نامه علمای اهل سنت به رهبر انقلاب در پی خروج آمریکا از برجام
- مسمومیت ۲۲۲ کردستانی بر اثر مصرف قارچ های سمی از ابتدای امسال
- رفع عطش در ماه رمضان با سادهترین روشها/ مصرف میوه در وعده سحر را از یاد نبرید
م [سه شنبه 25 آبان 1395 | 14:28] پاسخ
جالبه کار نیست شما میگید معاف از مسئولیت های اجتماعی.یعنی یه جوان 20 30 ساله تو شهر یا مجبور به مهاجرت است و یا بیکاری .متاسفم برای مسئولینی که فکر میکنند این مشکل مردم به خاطر گدا پروری و گدایان برای در آمد بالا است و خودشان را از حیطه مسئولیت خارج میکنند.