قانون برای همه است نه نهادی خاص؛
وضعیت کارگزاران و پیمانکاران مخابرات روستایی در هالهای از ابهامات قانونی
افرادی که در مخابرات روستایی فعالیت می کنند که بسیاری از آنها در مناطق دور دست هم بوده با کمترین هزینه در حال انجام خدمات به روستاییان که نقش تاثیر گذاری درعرصه توسعه خدمات روستایی را بر عهده داشتهاند، که نباید در حق، آنها به اینگونه اجحافی صورت بگیرد.
به گزارش خبرنگار گولان سقز، روستاییان اقشار زحمتکشی هستند که در سخت ترین شرایط همیشه حامی بلامنازعی برای دولتمردان بودهاند هر وقت به انتخابات ریاست جمهوری یا مجلس شورای اسلامی نزدیک می شویم نمایندگان کاندیداها در روستاها حضور پیدا می کنند که برای رسیدن به اهداف کاندیدای مورد علاقه خود وعده های به روستاییان میدهند که به ذهن کمتر آدم عاقلی میرسد.
اینجا دیگر بحث بر سر وعده، وعیدها نیست بلکه موضوع کلیه کارگزاران و پیمانکاران مخابرات روستایی در ایران است.
قانونگذار طبق ماده 83 بیان می کند صندوق تامین اجتماعی موظف است کارگزاران و پیمانکاران حقیقی و افراد حقوقی و سایر افرادی که به عنوان کارگر یا تحت هر عنوان دیگر طرف قرارداد مخابرات روستایی بوده و می باشند را پس از واریز حق بیمه سهم کارگر توسط کارگزار و پیمانکار (کارگر) و تا زمان فروش مدیریتی بر اساس قانون تأمین اجتماعی و قانون کار تحت پوشش بیمه قرار دهد.
در هر صورت وزارتخانههای ارتباطات و فناوری اطلاعات، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و امور اقتصادی و دارایی، ملزم به رفع مشکلات اجرای بند (64) قانون بودجه سال 1391 کل کشور مرتبط با کارگزاران مخابرات روستایی هستند و شرکت متولی (شرکت مخابرات ایران) مکلف به استمرار بیمه و قرارداد مستقیم با کارگران، پیمانکاران و کارگزاران روستایی تا زمان بازنشستگی طبق شرایط و ضوابط مقرر در قانون کار می باشند.
همچنین طبق ماده واحده بودجه سال 1394 تبصره 14 دولت (وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات) مکلف به پرداخت حق سهم بیمه کارفرمایی کلیه کارگزاران و پیمانکاران مخابرات روستایی به تاریخ قبل از واگذاری شرکت مخابرات ایران به بخش خصوصی از محل درآمد ردیف 149100 مندرج در پیوست شماره (2) این قانون می باشد.
با تمام این تفاسیر کارگزاران مخابرات روستایی طی نامه نگاری های متعدد به مسئولین ذیربط که هنوز سهم بیمه آنها پرداخت نشده و مطالبات سال 93 و 94 دریافت نکردهاند و کار بجایی رسید که تعداد زیادی از کارگزاران و پیمانکاران جلو مجلس شورای اسلامی جمع شده و اعتراض کردند تا به وضع آنها رسیدگی شود.
سوالی که مطرح است چه کسی مسئولیت رسیدگی به اجرای قانونگذار را بر عهده دارد؟ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بر اساس تظلم خواهی از محرومین و نیازمندان تدوین شده است تا ریشه ظلم و ستم نابود شود.
در حقیقت افرادی که در مخابرات روستایی فعالیت می کنند که بسیاری از آنها در مناطق دور دست هم بوده با کمترین هزینه در حال انجام خدمات به روستاییان که نقش تاثیر گذاری در عرصه توسعه خدمات روستایی را بر عهده داشتهاند، که نباید در حق، آنها به اینگونه اجحافی صورت بگیرد.
اما عملاً شاهد آن هستیم که علاوه بر اینکه ماده 83 قانون را زیر پا گذاشته و به آن اصلا توجهی نمی کنند مطالبات سال 93 و 94 بسیاری از کارگزاران مخابرات روستایی استان کردستان را هنوز پرداخت نکردهاند در صورتیکه انجمن صنفی کارگری کارگزاران مخابرات استان کردستان بارها در زمینه پرداخت نکردن سنوات گذشته به این افراد را در شرکت مخابرات گوشزد کرده اما تا کنون برای باز پرداخت آن هیچگونه اقدامی صورت نگرفته است.
با توجه به اینکه چند ماه بیشتر به سال اقدام و عمل که از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده نمانده امیدوارم ریاست هیات مدیره شرکت مخابرات، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دولت تدبیر و امید با جدیت هر چه بیشتری به مطالبات آنها رسیدگی کنند تا هیچکس احساس نکند که تخطی کردن از قانون هیچگونه پیگردی به دنبال نخواهد داشت.
پیروی کردن از قانون پیروی کردن از انسانیت خویش است.
انتهای خبر/ آراس قربانی پور
برچسب ها :
کارگزارپیمانکارمخابراتروستاابهاماتقانونمخابرات روستاییخدماتاقشار زحمتکشنظرات کاربران :
دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
- بره میش وحشی به دامن مادر برگشت
- مشکل بازارچه سیف سقز مربوط به اقلیم کردستان عراق است
- سپاه هیچ نقشی در بستهشدن مرز سیف سقز ندارد/کسانی که بستن مرز را به سپاه ربط میدهند، بدخواه سپاه هستند
- پرداخت 83 میلیارد ریال وام اشتغال زایی به مددجویان کمیته امداد سقز/ 130 واحد مسکن مددجویی در مناطق محروم روستایی با همکاری قرارگاه خاتم الانبیاء احداث می شود
- جزئیات درگیری سپاه با یک گروهک مسلح در منطقه مرزی اشنویه
- بازارچه سیف مجددا بسته می شود/ محروم کردن شهرستان سقز از تجارت مرزی ادامه دارد
- رونق گردشگری محور توسعه روستاهای سقز
- مرگ پایان اختلاف پسر جوان با پدرش در سقز
- تقدیر و تشکر سرپرست فرمانداری سقز از حضور مردم شریف شهرستان در راهپیمایی روز جهانی قدس
- خروش روزه داران سقزی در حمایت از قدس به روایت تصویر
- روز قدس، نماد وحدت و انسجام مسلمانان است
- مراسم احیای شب قدر در سقز + عکس
- امام خمینی(ره) درس آزادگی را در علم و عمل به دنیا آموخت
- براندازی نظام و دین اسلام از اهداف شوم دشمنان است
- رعد و برق و باران و تگرگ دوباره در راه کردستان
- رونق گردشگری محور توسعه روستاهای سقز
- 81 درصد واجدین شرایط در سقز کارت هوشمند ملی دریافت کرده اند
- نامه علمای اهل سنت به رهبر انقلاب در پی خروج آمریکا از برجام
- مسمومیت ۲۲۲ کردستانی بر اثر مصرف قارچ های سمی از ابتدای امسال
- رفع عطش در ماه رمضان با سادهترین روشها/ مصرف میوه در وعده سحر را از یاد نبرید
رضوی [شنبه 8 آبان 1395 | 22:54] پاسخ
سلام ممنون از پیگیریتون من دختری هستم که چند سال دستیار پدرم بودم ودر مخابرات روستایی کار کردم هر چی سختی بود ما کشیدیم وقتی به جای اسایشش رسید مارو برکنار کردن و ضالمانه یکی دیگه رو جای ماگذاشتن ...خیلی دنبال حق خودمون رفتیم ولی هیچ کس پاسگو نبوده تاالان ..هربار مارو باوعده وعید دست به سرمیکنن ولی افسوس که کسی نیست تا جوابگو باشه